Συνεργασία Ομίλου Sanoptis με τη LaserVision

LaserVision, Οφθαλμίατρος, Κανελλόπουλος, Sanoptis, συνεργασία

Συνεργασία Ομίλου Sanoptis με τη LaserVision

Η συνεργασία του Οφθαλμολογικού Κέντρου LaserVision της Αθήνας με τον ευρωπαϊκό Όμιλο Sanoptis της Ελβετίας είναι πλέον γεγονός.

Ποια είναι η εταιρεία Sanoptis

Η Sanoptis έχει στο δυναμικό της περισσότερα από 300 Οφθαλμολογικά ιατρεία και κέντρα διαγνωστικών και επεμβατικών υπηρεσιών αιχμής σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας: επεμβάσεις καταρράκτη, επεμβάσεις με λέιζερ μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού, πρεσβυωπίας, γλαυκώματος, στραβισμού, μεταμοσχεύσεις κερατοειδή, καθώς και επεμβάσεις αμφιβληστροειδή (ενδοϋαλοειδικές εγχύσεις για την ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, ανάταξη αποκολλήσεων, αφαίρεση μεμβρανών).

Στα οφθαλμολογικά κέντρα της Sanoptis πραγματοποιούνται ετησίως περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια ιατρικές επισκέψεις και περισσότερες από 300.000 χειρουργικές επεμβάσεις.

Η Sanoptis για αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται σε επιλεγμένα κέντρα, κυρίως στη Γερμανία και Ελβετία. Από το 2022 επεκτείνει το μοντέλο της στην αριστεία ιατρικών υπηρεσιών και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Από τον Απρίλιο του 2023 έχει παρουσία στην Ελλάδα και στην Αυστρία ενώ αναμένεται να επεκτείνει την παρουσία της και με άλλα Ευρωπαϊκά κέντρα σύντομα.

Λίγα λόγια για εμάς

Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας LaserVision δραστηριοποιείται στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, πρωτοπορώντας παγκόσμια σε αντίστοιχους διαγνωστικούς και επεμβατικούς τομείς, όπως η μικροχειρουργική του καταρράκτη, η διάγνωση και επεμβατική θεραπεία του κερατόκωνου, τα λέιζερ μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας, οι εξατομικευμένες σμιλεύσεις και διασύνδεση κερατοειδή, και η  ανάπτυξη καινοτόμων διαγνωστικών εξετάσεων.

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε ότι από τον Απρίλιο του 2023, η επιστημονική μας ομάδα στην Αθήνα, η ομάδα της μονάδας ημερήσιας νοσηλείας LaserVision, αποτελεί πια μέλος μίας πολύ μεγάλης, καταξιωμένης πανευρωπαϊκά, οικογένειας οφθαλμολογικών κέντρων», αναφέρει ο δρ Αναστάσιος-Ι. Κανελλόπουλος, MD, Χειρουργός – Οφθαλμίατρος, ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του LaserVision, καθηγητής Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και προσθέτει:

«Μας τιμά το γεγονός ότι έπειτα από ενδελεχή μελέτη, η Sanoptis επέλεξε εμάς ως την πρώτη μονάδα στη Νότια Ευρώπη, με την οποία επιδίωξε να συνεργασθεί. Επιλογή που έγινε με βάση το επιστημονικό μας κύρος αλλά και -το σημαντικότερο- το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Το οφείλουμε στην ακούραστη ομάδα συνεργατών οπτομετρών, νοσηλευτών και εξειδικευμένων στελεχών διαχείρισης οφθαλμολογικών ασθενών. Θεωρήθηκε ότι αυτό, όχι μόνο είναι εφάμιλλο των Κέντρων που διαχειρίζονται σε Ελβετία, Αυστρία και Γερμανία, αλλά πιθανόν να αποτελεί και παράδειγμα προς μίμηση σε ορισμένους τομείς. Έτσι, η μονάδα μας λειτουργεί πλέον υπό την αιγίδα της Sanoptis».

«Η συνεργασία θα έχει ως αποτέλεσμα την διασύνδεση της Μονάδας LaserVision με κορυφαία κέντρα της Ευρώπης και την ανταλλαγή εμπειριών, ποιοτικών ελέγχων, τεχνογνωσίας, επιστημονικών και λειτουργικών δεδομένων που αφορούν τις οφθαλμολογικές παθήσεις.

Επίσης αποτελεί ορόσημο για την ελληνική Οφθαλμολογία και μόνο οφέλη μπορεί να έχει στη φροντίδα των ασθενών μας. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις ιατρικές μας υπηρεσίες με το ίδιο πάθος και με την ίδια φροντίδα και θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτή θα μπορέσει να διασφαλίσει για το μέλλον μόνο την ανέλιξη αυτών των δραστηριοτήτων» καταλήγει ο δρ Κανελλόπουλος.

Related posts

Μίλησε με έναν ειδικό
Μίλησε με έναν ειδικό
espa banner