LaserVision, Οφθαλμίατρος, Κανελλόπουλος, Sanoptis

Όμιλος Sanoptis

Όμιλος Sanoptis: Ο μεγαλύτερος πάροχος Οφθαλμικής Υγείας στην Ευρώπη επενδύει σε Κλινικές Ημερήσιας Νοσηλείας στην ελληνική αγορά. Η καινοτομία και η πρόληψη στην πρώτη γραμμή.

Το ιδιαίτερα θετικό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον που παρουσιάζει η Ελλάδα, όπως η βελτίωση των περισσότερων οικονομικών δεικτών, η αναβαθμισμένη πιστοληπτική ικανότητα και ο ταχύτερος ρυθμός ανάπτυξης κατά 2,5% σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, την καθιστούν έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό για διεθνείς κορυφαίες εταιρείες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ελβετικός πάροχος οφθαλμικής υγείας, ο Όμιλος Sanoptis, ξεκίνησε και υλοποιεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τομέα της υγείας στην χώρα.

Το Ινστιτούτο LaserVision στην Αθήνα και το Ινστιτούτο Ophthalmica στη Θεσσαλονίκη ήταν οι πρώτες Οφθαλμολογικές Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας με τις οποίες ο Όμιλος επέλεξε να συνεργαστεί, με βάση το υψηλό επίπεδο επιστημονικής τους εξειδίκευσης και αριστείας στην οφθαλμολογία.

Ήδη από το 2022, η Sanoptis επεκτείνει το καινοτόμο δίκτυό της στη Νότια Ευρώπη, βάσει εκτενούς μελέτης και λεπτομερούς αξιολόγησης δεικτών ποιότητας.

Το μοντέλο επέκτασης στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Sanoptis, ως ο μοναδικός μακροπρόθεσμος στρατηγικός επενδυτής στον κλάδο στην Ελλάδα, στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών οφθαλμικής υγείας και στη διαχείριση και ανάπτυξη οφθαλμολογικών κλινικών, κατοχυρώνοντας έτσι ηγετική θέση στην Ελλάδα, καθώς και σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται.

Το επενδυτικό πλάνο του Ομίλου Sanoptis στην οφθαλμική υγεία στην Ελλάδα περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό υπερσύγχρονων κλινικών ημερήσιας νοσηλείας. Αυτό θα αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στον Έλληνα ασθενή.

Οι κλινικές αυτές θα διαθέτουν ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένους και έμπειρους οφθαλμίατρους, που θα εφαρμόζουν πρωτόκολλα βέλτιστης πρακτικής, ενώ θα παρέχεται εξατομικευμένη φροντίδα στους ασθενείς.

Η ανταλλαγή επιστημονικής γνώσης, αξιοπιστίας και αδιαμφισβήτητης κλινικής εμπειρίας, σε συνδυασμό με τη διεθνή και πιστοποιημένη εκπαίδευση χειρουργών, θα αποτελέσουν τον βασικό παράγοντα επιτυχίας για τη σύγχρονη οφθαλμολογία με θετικό αντίκτυπο στους ασθενείς.

Αυτή η εξαιρετικά σημαντική επένδυση, που θα ωφελήσει τον τομέα της υγείας στην Ελλάδα και την κοινωνία συνολικά, θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάδειξη της σημασίας του προληπτικού οφθαλμολογικού ελέγχου σε τακτική βάση σε πληθυσμό επιβαρυμένο δημογραφικά, προκειμένου να αποτραπούν ή να αντιμετωπιστούν επιτυχώς εάν χρειαστεί, ασθένειες όπως το γλαύκωμα, ο διαβήτης ή η AMD (οξεία εκφύλιση της ωχράς κηλίδας), τα οποία μπορούν να οδηγήσουν τελικά σε τύφλωση.

Αυτή η επενδυτική πρωτοβουλία συνάδει πλήρως με την εταιρική κουλτούρα και τις αξίες του Ομίλου Sanoptis, όπως η καινοτομία στην υγεία των ματιών, το επιχειρηματικό πνεύμα, η αίσθηση ευθύνης, η συνεργασία και ο αναπτυξιακός προσανατολισμός με στόχο την παροχή της καλύτερης ιατρικής φροντίδας στους ασθενείς.

Ο Όμιλος Sanoptis

Η Sanoptis είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος στον τομέα της Οφθαλμολογίας τα τελευταία 5 χρόνια, με 300 επιλεγμένα οφθαλμολογικά κέντρα και κλινικές, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στην Ελβετία και τη Γερμανία.

Τα κέντρα αυτά παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οφθαλμικής φροντίδας σε ασθενείς σε κλινικό, διαγνωστικό, θεραπευτικό και επεμβατικό-χειρουργικό επίπεδο, καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης οφθαλμολογίας.

Μεταξύ των υπηρεσιών αιχμής που παρέχονται στα εξειδικευμένα κέντρα είναι οι χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη, χειρουργικές επεμβάσεις με laser για μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό καθώς και σύγχρονες θεραπείες πρεσβυωπίας, γλαυκώματος, στραβισμού ή και μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς, καθώς και χειρουργικές επεμβάσεις υαλοειδούς αμφιβληστροειδούς (ενδοϋαλοειδικές ενέσεις για την ηλικία- σχετική εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, αποκατάσταση αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, αφαίρεση μεμβράνης).

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, η διοίκηση του Ομίλου αναπτύσσει κλινικές που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, απασχολώντας πάνω από 3.000 εργαζόμενους. Διακεκριμένοι επιστήμονες και γιατροί, αναγνωρισμένοι για την τεχνογνωσία τους, αποτελούν την ομάδα του Ομίλου Sanoptis, η οποία εφαρμόζει νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα και παρέχει προηγμένη ιατρική εκπαίδευση με έμφαση στην καινοτομία στην Ακαδημία Sanoptis.

Related posts

Μίλησε με έναν ειδικό
Μίλησε με έναν ειδικό
espa banner