SMILE Pro: Η νέα, επαναστατική μέθοδος laser μυωπίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα

smile-pro

SMILE Pro: Η νέα, επαναστατική μέθοδος laser μυωπίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Διόρθωση μυωπίας με άμεση επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς αποθεραπεία

 Οι Ιδιωτικές Οφθαλμολογικές Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας, LaserVision στην Αθήνα και Ophthalmica στη Θεσσαλονίκη, μέλη του Ομίλου Sanoptis, διαθέτουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το υπερσύγχρονο Femtosecond laser Visumax 800 της εταιρείας Zeiss, το οποίο αποτελεί στην πραγματικότητα το μοναδικό σύστημα διαθλαστικής χειρουργικής που μπορεί να εφαρμόσει τη νέα επαναστατική μέθοδο SMILE Pro, αντικειμενικά ότι πιο καινοτόμο υπάρχει σήμερα παγκοσμίως στις διαθλαστικές επεμβάσεις με Laser.

Η προηγμένη μέθοδος SMILE Pro, είναι ουσιαστικά μία ελάχιστα παρεμβατική τεχνική Laser για την αντιμετώπιση διαθλαστικών ανωμαλιών – σφαλμάτων (μυωπία, αστιγματισμός), η οποία προσφέρει ασύγκριτη ακρίβεια μετεγχειρητικού αποτελέσματος, υπέρτατη ασφάλεια και διεγχειρητική άνεση, εντυπωσιακή ταχύτητα (σχηματισμός του ιστικού φακού – lenticule σε μόλις 8 δευτερόλεπτα εφαρμογής του Laser) και απόλυτη εξατομίκευση στις απαιτήσεις και ανάγκες του υποψηφίου με αναλυτική προεγχειρητική μελέτη από περιφερειακά διαγνωστικά τοπογραφικά συστήματα (κάθε κερατοειδής είναι μοναδικός, όπως και ένα ανθρώπινο αποτύπωμα).

Tο κυριότερο πλεονέκτημα της νέας μεθόδου SMILE Pro είναι η ταχύτατη αποθεραπεία και η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα. Συγκεκριμένα, από το ίδιο βράδυ ο υποψήφιος μπορεί να δουλέψει σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο, να δει κανονικά τηλεόραση και την επόμενη ημέρα αναλαμβάνει κανονικά τα εργασιακά ή επαγγελματικά του καθήκοντα. Δραστηριότητες όπως διάβασμα, οδήγηση, γυμναστική, μαγειρική κ.ά. συνεχίζονται ανεπηρέαστες μετά την επέμβαση. Δεν υπάρχουν ενοχλήσεις, ερυθρότητα, πόνος ή άλγος στους οφθαλμούς.

Επιπλέον πλεονεκτήματα της μεθόδου SMILE Pro συγκριτικά με τις υπόλοιπες ευρέως διαδεδομένες παραδοσιακές τεχνικές laser είναι τα εξής: α)  το ανύπαρκτο θερμικό φαινόμενο στον κερατοειδή χιτώνα, αφού δεν εφαρμόζεται καθόλου το παραδοσιακό laser εξάχνωσης (excimer laser) που συνηθίζεται στις διαθλαστικές επεμβάσεις, β) η μικροσκοπική τομή μόλις 2.5mm συγκριτικά με την ολική περιφερειακή – κυκλική τομή (κερατοειδικός κρημνός – flap) που δημιουργείται στο κλασικό Femto – LASIK, χαρίζοντας αισθητά μεγαλύτερη στιβαρότητα και ανθεκτικότητα στη βιομηχανική – αρχιτεκτονική του κερατοειδή (το πρόσθιο τμήμα του παραμένει εντελώς ανέγγιχτο), γ) μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε υποψήφιους που έχουν πολύ λεπτό κερατοειδή ή μεγάλα διαθλαστικά σφάλματα (υψηλές διοπτρίες – βαθμούς), δ) ελαχιστοποιεί σημαντικά την εμφάνιση του συνδρόμου ξηροφθαλμίας (dry eye syndrome) μετεγχειρητικά, ε) βοηθάει καταλυτικά στο να μην υπάρχουν ενοχλητικές λάμψεις (glare) στη νυχτερινή όραση.

Με στόχο την εμπεριστατωμένη ενημέρωση του κοινού για τη νέα, πρωτοποριακή διαθλαστική μέθοδο SMILE Pro, οι Ιδιωτικές Οφθαλμολογικές Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας LaserVision και Ophthalmica διοργανώνουν από ένα μεγάλο Open Day, παρέχοντας την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν τη νέα τεχνολογία και να εκτιμηθούν – αξιολογηθούν εντελώς δωρεάν για το αν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για την εφαρμογή της νέας μεθόδου, με αναλυτική συμβουλευτική από ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις δύο Οφθαλμολογικές Μονάδες:

 

 

Όπως δήλωσε η κα Irmi Huber, Country Manager Greece του Ομίλου Sanoptis: «Η επένδυση του Ομίλου Sanoptis, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το τελευταίας γενιάς σύστημα Zeiss Visumax 800, ξεπερνώντας στο σύνολο το 1.000.000 €, αποδεικνύει στην πράξη τη δέσμευσή μας για πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών οφθαλμικής υγείας που παρέχονται από τις Οφθαλμολογικές Μονάδες του Ομίλου μας. Η LaserVision στην Αθήνα και το Ινστιτούτο Ophthalmica στη Θεσσαλονίκη είναι οι μοναδικές δομές αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα που μπορούν να εφαρμόσουν τη μέθοδο SMILE Pro, προσφέροντας αληθινά πρωτοποριακές λύσεις σε άτομα με διαθλαστικά προβλήματα, βελτιώνοντας θεαματικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής τους άμεσα, αξιόπιστα και με ασφάλεια».

 

Σχετικά με τον Όμιλο Sanoptis

Η Sanoptis είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος στον τομέα της Οφθαλμολογίας τα τελευταία 5 χρόνια, με περισσότερα από 300 επιλεγμένα οφθαλμολογικά κέντρα και κλινικές, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στην Ελβετία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία.

Τα κέντρα αυτά παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οφθαλμικής φροντίδας σε ασθενείς σε κλινικό, διαγνωστικό, θεραπευτικό και επεμβατικό – χειρουργικό επίπεδο, καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης οφθαλμολογίας.

Μεταξύ των υπηρεσιών αιχμής που παρέχονται στα εξειδικευμένα κέντρα είναι οι χειρουργικές επεμβάσεις αφαίρεσης καταρράκτη, διαθλαστικές επεμβάσεις με Laser για μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό καθώς και σύγχρονες πρακτικές αντιμετώπισης της πρεσβυωπίας, γλαυκώματος και στραβισμού. Μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς, χειρουργικές επεμβάσεις υαλοειδούς – αμφιβληστροειδούς για αποκατάσταση αποκόλλησης ή αφαίρεση επιαμφιβληστροειδικής μεμβράνης, ενδοϋαλοειδικές εγχύσεις (ενέσεις) για την ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας υγρού τύπου συμπληρώνουν την φαρέτρα των υπηρεσιών.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της υγείας, η διοίκηση του Ομίλου αναπτύσσει κλινικές που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, απασχολώντας περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους. Διακεκριμένοι επιστήμονες και ιατροί, αναγνωρισμένοι για την τεχνογνωσία τους, αποτελούν την ομάδα του Ομίλου Sanoptis, η οποία εφαρμόζει νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα και παρέχει προηγμένη ιατρική εκπαίδευση, με έμφαση στην καινοτομία (Sanoptis Academy).

Related posts

Μίλησε με έναν ειδικό
Μίλησε με έναν ειδικό
espa banner