SMILE PRO

Απαλλάξου από τα γυαλιά και τους φακούς με την πιο σύγχρονη τεχνική

Κλείσε Ραντεβού

Θέλεις να μάθεις αν είσαι κατάλληλος υποψήφιος για διόρθωση με την τεχνική SMILE PRO;

Η LaserVision διοργανώνει Open Day την Τετάρτη 22/5 100:00 - 18:00 παρέχοντας την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να απαλλαγούν από τα γυαλιά και τους φακούς επαφής, να ενημερωθούν και να αξιολογηθούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για το αν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για την εφαρμογή της νέας προηγμένης μεθόδου SMILE PRO

Κλείσε Δωρεάν Ραντεβού

Τι είναι η μέθοδος SMILE PRO;

Η μέθοδος SMILE PRO, αποτελεί αντικειμενικά την πιο ελάχιστα παρεμβατική τεχνική Laser παγκοσμίως για την αντιμετώπιση διαθλαστικών ανωμαλιών (μυωπία, αστιγματισμό).

Προσφέρει ασύγκριτη ακρίβεια αποτελέσματος, υπέρτατη ασφάλεια και διεγχειρητική άνεση, εντυπωσιακή ταχύτητα (μόλις 8 δευτερόλεπτα εφαρμογής του Laser) και απόλυτη εξατομίκευση στις ανάγκες κάθε υποψηφίου.

Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο SMILE PRO;

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της τεχνικής SMILE PRO είναι η ταχύτατη αποθεραπεία και η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα.

Από το ίδιο βράδυ μπορείτε:

 1. να δουλέψετε σε υπολογιστή, tablet ή κινητό
 2. να δείτε τηλεόραση
 3. να διαβάσετε ένα βιβλίο

Από την επόμενη ημέρα μπορείτε:

 1. να επιστρέψετε στην εργασία ή στις ασχολίες σας

Δραστηριότητες όπως διάβασμα, οδήγηση, γυμναστική, μαγειρική κ.ά. συνεχίζονται κανονικά εντελώς ανεπηρέαστες μετά την επέμβαση.

Δεν παρατηρούνται μετεγχειρητικές ενοχλήσεις, ερυθρότητα, πόνος ή άλγος στους οφθαλμούς.

Τι πλεονεκτήματα έχει η μέθοδος SMILE PRO;

 • Ελάχιστα παρεμβατική μέθοδος
 • Υπέρτατη ασφάλεια
 • Άνεση για τον υποψήφιο (χωρίς πόνο ή άλγος)
 • Ταχύτητα: Δημιουργία ιστικού φακού (lenticule) σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα
 • Άμεση μετεγχειρητική αποκατάσταση και αποθεραπεία
 • Επιστροφή στην εργασία ή στις καθημερινές δραστηριότητες την επόμενη ημέρα
 • Απόλυτα εξατομικευμένη μέθοδος ανάλογα με τις ανάγκες και τον προεγχειρητικό έλεγχο του υποψηφίου (κάθε κερατοειδής είναι μοναδικός)
 • Ανύπαρκτο θερμικό φαινόμενο στον κερατοειδή
 • Ελαχιστοποίηση εμφάνισης μετεγχειρητικού συνδρόμου ξηροφθαλμίας
 • Αισθητά μεγαλύτερη στιβαρότητα – ανθεκτικότητα στη βιομηχανική του κερατοειδή χιτώνα μετεγχειρητικά (το πρόσθιο τμήμα του κερατοειδή παραμένει εντελώς ανέγγιχτο)
 • Υψηλή ακρίβεια με ρομποτικά συστήματα υποβοήθησης (Visumax 800 femtosecond laser) που προβλέπουν τη δυναμική κυκλοστροφή του οφθαλμού και το σημείο του οπτικού άξονα για την τέλεια διόρθωση
 • Ελαχιστοποίηση μετεγχειρητικού glare (λάμψεις) που μπορεί να επηρεάζουν τη νυχτερινή όραση
 • Τεχνική ιδανική για πιλότους και αθλητές

Γιατί διαφέρει η SMILE PRO σε σχέση με τις υπάρχουσες τεχνικές;

H κεντρική φιλοσοφία της πρωτοποριακής τεχνικής SMILE PRO  στηρίζεται στην ιδέα του απομονωμένου σχηματισμού ενός ειδικού ιστικού φακού (lenticule) στο υπόστρωμα του κερατοειδή χιτώνα, ο οποίος αφαιρείται κατάλληλα από ένα μικροσκοπικό περιφερειακό άνοιγμα 2.5 χιλιοστών. Έτσι αποφεύγουμε την πλήρη περιφερειακή τομή στον κερατοειδή για τη δημιουργία κρημνού – «flap» που γινόταν με το παραδοσιακό Femto – Lasik. Αυτό μας επιτρέπει την ελάχιστη παρέμβαση στον οφθαλμό και την ταχύτατη αποκατάσταση.

Είναι μία ασφαλής μέθοδος;

Η SMILE PRO είναι μια αρκετά γρήγορη και «φιλική» προς τον υποψήφιο μέθοδος για την αντιμετώπιση των διαθλαστικών σφαλμάτων. Στη SMILE Pro δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία ούτε γίνεται γενική αναισθησία. Πριν από την επέμβαση έχει προηγηθεί λεπτομερής προεγχειρητικός έλεγχος ώστε να σχεδιαστεί η θεραπεία στις ιδιαιτερότητες και τους βαθμούς του υποψηφίου. Λίγο πριν την επέμβαση ο οφθαλμός προετοιμάζεται και εφαρμόζεται απλή τοπική αναισθησία με σταγόνες ώστε να τοποθετηθεί εύκολα ένας ειδικός βλεφαροδιαστολέας που κρατά το μάτι ανοιχτό (ο υποψήφιος δεν το αισθάνεται).

Τα βήματα είναι:

 1. Σχηματισμός φακοειδούς – ιστικού φακού (lenticule): Ο οφθαλμός σταθεροποιείται – ακινητοποιείται με ένα κατάλληλα σχεδιασμένο «κάτοπτρο» επαφής, το οποίο ακουμπά πολύ απαλά το μάτι (ο υποψήφιος εστιάζει πολύ εύκολα σε ένα light spot). To Zeiss Visumax 800 Femtosecond Laser σχηματίζει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα ένα φακοειδές (κερατοειδικός ιστικός φακός συγκεκριμένου πάχους), σύμφωνα με τους βαθμούς – διοπτρίες του υποψηφίου και μια μικροσκοπική προσβάσιμη τομή (άνοιγμα) 2.5mm από την οποία θα αφαιρεθεί ο ιστικός αυτός φακός (σαν φλούδα – μεμβράνη).
 2. Αφαίρεση του φακοειδούς – ιστικού φακού (lenticule): Ο διαθλαστικός χειρουργός με ένα ειδικό εργαλείο θα βγάλει – τραβήξει εύκολα το φακοειδές από την μικροσκοπική τομή.
 3. Διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών και αποκατάσταση: Η αφαίρεση του ιστικού φακού (τμήμα κερατοειδικού στρώματος) στην πραγματικότητα αλλάζει το σχήμα και την καμπυλότητα του κερατοειδή, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η διόρθωση των διαθλαστικών σφαλμάτων. Η τομή είναι τόσο μικρή που θα «σφραγιστεί» και θα κλείσει μόνη της, αμέσως μετά το πέρας της επέμβασης, χωρίς να απαιτούνται ράμματα.
 4. Η διαδικασία ολοκληρώνεται το πολύ σε  10 λεπτά και ο υποψήφιος έχει αισθητά βελτιωμένη όραση αμέσως μετά την εφαρμογή του laser και μπορεί να επιστρέψει σπίτι του.

Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για τη μέθοδο SMILE Pro;

Το SMILE PRO μπορεί να εφαρμοστεί και σε υποψηφίους με λεπτό κερατοειδή ή υψηλά διαθλαστικά σφάλματα (διοπτρίες – βαθμούς). Επίσης είναι κατάλληλη και για άτομα με τάση για ξηροφθαλμία. Οι ειδικοί μας στο LaserVision μπορούν να σας εκτιμήσουν ΔΩΡΕΑΝ και να σας ενημερώσουν αν είστε κατάλληλοι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Μίλησε με έναν ειδικό
Μίλησε με έναν ειδικό
espa banner