Πρόσβαση στο Laservision


Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Laservision βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων επί της οδού Αν. Τσόχα 17, στην Αθήνα.

Η είσοδος του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας, βρίσκεται απέναντι από το Γενικό Χημείο του Κράτους και δίπλα από το υπουργείο Τουρισμού. Απέχει μόλις 150 μέτρα από την κεντρική οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Βρίσκεται επίσης κοντά στις στάσεις λεωφορείων και τις γραμμές τρόλεϊ που κάνουν στάση στις οδούς Βασιλίσσης Σοφίας και Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η πιο κοντινή στάση μετρό είναι η στάση Αμπελοκήπων, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από το Ινστιτούτο.


Για να φτάσετε:
 

Με λεωφορείο:

Γραμμές Α5, Γ5, Ε6, Ε7, Ε14, Χ14, Χ95, 550, 601, 603, 408, 419 (Στάση αποβίβασης: Ιπποκράτειο)
Γραμμές 070, 230, Α7, Β5, Β7 (Στάση αποβίβασης: Στ. Αμπελοκήπων)

Με τρόλεϊ:

Γραμμές 3, 7, 8 10 (Στάση αποβίβασης: Ιπποκράτειο)
Γραμμές 14, 18, 19 (Στάση αποβίβασης: Στ. Αμπελοκήπων)

Με μετρό:

Γραμμή 3 (Αγία Μαρίνα - Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο),
Σταθμός αποβίβασης: Αμπελόκηποι

Με αυτοκίνητο:

Κατεβαίνοντας Κηφισιά προς Αθήνα, στρίβουμε δεξιά στην οδό Δορυλαίου (Πλατεία Μαβίλη), και δεξιά επί της οδού Δ. Σούτσου. Συνεχίζουμε ευθεία, και στο φανάρι επί της οδού Δ. Σούτσου, στρίβουμε δεξιά. Μετά από 20 μέτρα, στο δεξί μας χέρι, συναντάμε στο νούμερο 17 το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας LaserVision.

Ανεβαίνοντας από Αθήνα προς Κηφισιά και επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, μετά την Αμερικάνικη Πρεσβεία (Πλατεία Μαβίλη), στρίβουμε αριστερά στο φανάρι, και βγαίνουμε επί της οδού Δ. Σούτσου. Στο πρώτο φανάρι που συναντάμε, στρίβουμε δεξιά. Μετά από 20 μέτρα, στο δεξί μας χέρι, συναντάμε στο νούμερο 17 το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας LaserVision.

Διατίθεται χώρος στάθμευσης ακριβώς δίπλα από το Ινστιτούτο, Αν. Τσόχα 13.
 

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν άνετη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του κέντρου. Η είσοδος βρίσκεται στο ισόγειο επίπεδο της οδού Τσόχα, και διατίθεται ανελκυστήρας προς το χώρο των διαγνωστικών μηχανημάτων και των επεμβάσεων, καθώς και WC ειδικών προδιαγραφών για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.