Για μια ζωή χωρίς γυαλιά και φακούς επαφής με την εξειδίκευση της LaserVision
Αναβάθμισε την ποιότητα της ζωής σου, με laser ματιών. Εμπιστεύσου την εμπειρία, εξειδίκευση χρόνων και την σύγχρονη ιατρική τεχνολογία της LaserVision, μέλος του Ομίλου Sanoptis.
Διόρθωση μυωπίας με Laser, LaserVision
 • Βελτίωσε άμεσα την όρασή σου
 • Απαλλάξου από τα προβλήματα που προκαλούν οι φακοί επαφής

 • Δούλεψε ξεκούραστα, χωρίς να σε βαραίνουν τα γυαλιά
 • Εξοικονόμησε από τα μακροχρόνια έξοδα αγοράς γυαλιών και φακών επαφής
 • Κάνε αίτηση στη στρατιωτική σχολή της επιλογής σου
 • Απόλαυσε χωρίς περιορισμούς τα αγαπημένα σου σπορ
Γιατί Laser Ματιών με τη LaserVision και τον Δρ. Κανελλόπουλο;
 • refractive-rewards-icon
  30 Χρόνια Εμπειρίας & Εξειδίκευσης

Ο Δρ. Κανελλόπουλος και η ομάδα του είναι από τους πλέον ειδικούς και έμπειρους οφθαλμιάτρους στις επεμβάσεις laser, με διεθνείς διακρίσεις στις εξατομικευμένες επεμβάσεις και είναι από τους πρώτους που εφάρμοσε την τεχνική SMILE για διόρθωση της μυωπίας στην Ελλάδα.

 • refractive-achivement-icon
  Διεθνείς διακρίσεις

Ο Δρ. Κανελλόπουλος είναι τακτικός Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο NYU της Νέας Υόρκης και η ομάδα του έχει πληθώρα διεθνών διακρίσεων και πρωτότυπων συγγραμμάτων στην οφθαλμολογία.

 • refractive-surgery-icon-4
  Χιλιάδες πετυχημένες επεμβάσεις

Περισσότεροι από 20.000 ασθενείς έχουν επιλέξει τη LaserVision και τον Δρ. Κανελλόπουλο και βελτίωσαν την όρασή τους με απόλυτη επιτυχία.

LaserVision, Οφθαλμίατρος, Κανελλόπουλος
 • null
  Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Η LaserVision είναι το πρώτο και μοναδικό Οφθαλμολογικό Κέντρο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που χρησιμοποιεί το καινοτόμο σύστημα laser VisuMax 800, για τη διόρθωση μυωπίας ή/και αστιγματισμού.

 • null
  Εξατομικευμένος έλεγχος & επέμβαση για κάθε υποψήφιο

Στη LaserVision πραγματοποιούμε εξατομικευμένη αξιολόγηση και ενδελεχή οφθαλμολογικό έλεγχο (έως και 50 εξετάσεις!) κάθε υποψήφιου, έτσι ώστε να καθοριστεί η καταλληλότερη μέθοδος και όχι μόνο να διορθωθούν οι σωστοί βαθμοί, αλλά να γίνει η βέλτιστη σμίλευση βάσει χαρακτηριστικών των οφθαλμών κάθε ατόμου.

 • LaserVision, Οφθαλμίατρος, Κανελλόπουλος,
  Βελτίωση της όρασης μόλις σε 4-5 λεπτά

Με την επέμβαση laser ο υποψήφιος έχει άμεσα αισθητή βελτίωση της όρασής του σε μια διαδικασία που δεν ξεπερνά τα 4-5 λεπτά για κάθε οφθαλμό. Με το πέρας της διαδικασίας δεν χρειάζεται πλέον γυαλιά ή φακούς επαφής.

 • null
  Χωρίς αναισθησία και χρόνο αποκατάστασης

Για τις επεμβάσεις laser χρησιμοποιούμε μόνο αναισθητικές σταγόνες (κολλύριο). Η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων μπορεί από την επόμενη κιόλας ημέρα να κάνει τα πάντα χωρίς γυαλιά ή φακούς επαφής.

LaserVision - Μέλος του Ελβετικού Ομίλου Sanoptis.
Κορυφαία τεχνογνωσία και αξιοπιστία στην Οφθαλμολογία.
Ο Όμιλος Sanoptis αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα οφθαλμολογικών κλινικών στην Ευρώπη.
Με χώρα ίδρυσης την Ελβετία, ο Όμιλος Sanoptis επενδύει και εντάσσει στο δίκτυό του κορυφαίες Οφθαλμολογικές Κλινικές που μοιράζονται τις ίδιες αξίες για υψηλό επιστημονικό - ιατρικό επίπεδο, τεχνολογία αιχμής και ασθενοκεντρική φιλοσοφία.
Είμαστε υπερήφανοι που ο Όμιλος Sanoptis επέλεξε τη LaserVision στην Ελλάδα, για να φέρουμε την οφθαλμολογία του αύριο στο σήμερα!
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε

Smile® PRO

 • Η πλέον σύγχρονη, γρήγορη και ανώδυνη τεχνική.
 • Ολοκλήρωση της διαδικασίας σε 4-5 λεπτά
 • Ταχύτερη αποθεραπεία
 • Άμεση επιστροφή στην εργασία (ακόμη και την ίδια μέρα)
 • Κατάλληλη για ασθενείς με υψηλότερα διαθλαστικά σφάλματα, λεπτούς
  κερατοειδείς ή τάση για ξηροφθαλμία

Femto-LASIK

 • Η πλέον καθιερωμένη και ασφαλής τεχνική
 • Υψηλή ακρίβεια
 • Δυνατότητα για εξατομικευμένες σμιλεύσεις
 • Εφαρμογή της τεχνολογίας Ray-Tracing (AI)
 • Ολοκλήρωση της διαδικασίας το πολύ σε 8 λεπτά

PRK

 • Κατάλληλη για ασθενείς με σχετικά λεπτό κερατοειδή.
 • Εναλλακτική λύση για ασθενείς για τους οποίους οι τεχνικές Femto-LASIK ή SMILE® pro δεν αποτελούν επιλογή
Απαλλάξου σήμερα από γυαλιά και φακούς επαφής από 40€ το μήνα, ανά οφθαλμό, μέσω άτοκων δόσεων
Η Διαδικασία που ακολουθούμε στη LaserVision
Διόρθωση μυωπίας με Laser, LaserVision

1ο βήμα

Πραγματοποιείται πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος για να εξεταστεί η καταλληλότητα του υποψήφιου για επέμβαση, αλλά και ποια μέθοδος θα πρέπει να ακολουθηθεί.

refractive-exams-2 Διόρθωση μυωπίας με Laser, LaserVision

2ο βήμα

Πραγματοποιείται ο προεπεμβατικός έλεγχος ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις εξατομικευμένες μετρήσεις και διαρκεί περίπου 2 ώρες.

refractive-exams-3 Διόρθωση μυωπίας με Laser, LaserVision

3ο βήμα

Ο υποψήφιος για διόρθωση προετοιμάζεται για την επέμβαση, η οποία διαρκεί μόλις 4-5 λεπτά για κάθε οφθαλμό.

refractive-exams-4 Διόρθωση μυωπίας με Laser, LaserVision

4ο βήμα

Επανεξέταση την επόμενη μέρα, 1 εβδομάδα μετά αλλά και μέσα στο επόμενο τρίμηνο, για να διασφαλιστεί η ομαλή αποθεραπεία.

Συχνές ερωτήσεις για το laser ματιών

Σμιλεύει τον κερατοειδή με τελικό στόχο έναν καλύτερα διαμορφωμένο κερατοειδή, που επιτρέπει στο φως να εστιάζεται με ακρίβεια επάνω στον αμφιβληστροειδή. Τα τεχνολογικά και λειτουργικά προσόντα της τεχνολογίας αυτής είναι εξίσου σημαντικά με τη σοβαρότητα και εμπειρία της ομάδας που ασχολείται με τις μετρήσεις και τη διόρθωση.

Ο υποψήφιος που θέλει να απαλλαγεί από την εξάρτησή του από τα γυαλιά ή τους φακούς επαφής. Δεν θα πρέπει όμως να πάσχει από κάποια οφθαλμολογική νόσο, όπως κερατόκωνο. Επίσης, θα πρέπει να έχει ενημερωθεί για τυχόν επιπλοκές της επέμβασης, όπως λοίμωξη, οίδημα ή μείωση της όρασης στο χειρουργημένο μάτι, οι οποίες όμως είναι πολύ σπάνιες.

Αρχικά είναι απαραίτητη η λήψη του ιστορικού υγείας του ασθενούς (παθήσεις, φάρμακα, αλλεργίες κλπ). Μετά από έναν πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο και λεπτομερείς μετρήσεις, υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει η επέμβαση. Η απόφαση πρέπει πάντα να λαμβάνεται σε συζήτηση με τον οφθαλμίατρο που γνωρίζει καλά το ιστορικό του ασθενούς. Στη δική μας ρουτίνα γίνονται περίπου 50(!) εξετάσεις και διαρκούν 2-3 ώρες.

Η επέμβαση για τη διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών με laser είναι η συχνότερη και η ασφαλέστερη που μπορεί να γίνει στο ανθρώπινο σώμα. Στο κέντρο μας έχουμε πραγματοποιήσει χιλιάδες επεμβάσεις με άριστα αποτελέσματα.

Την προγραμματισμένη ημέρα της επέμβασης, ο ασθενής λαμβάνει προαιρετικά ένα καταπραϋντικό χάπι και ξαπλώνει στην κλίνη του laser, όπου του δίνονται σταγόνες τοπικής αναισθησίας στα μάτια ώστε να μην αισθανθεί παρά μόνο μια ελαφρά πίεση κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Ακολουθεί καθαρισμός των βλεφαρίδων και στερέωσή τους με ειδικό αποστειρωμένο αυτοκόλλητο κρατώντας παράλληλα, με ένα ειδικό εργαλείο, το μάτι ανοιχτό (το άλλο μάτι είναι καλυμμένο). Με τη βοήθεια του laser δημιουργείται το “flap”. Στη συνέχεια το flap σηκώνεται από τον κερατοειδή και το laser αρχίζει την σμίλευση της επιφάνειας του κερατοειδούς, καθοδηγούμενο από ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια διαδικασία που διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα. Στο σύνολό της, η διαδικασία δεν ξεπερνά τα 4-5 λεπτά για κάθε οφθαλμό.

Όχι, ο ασθενής νιώθει μια ελαφρά πίεση και την αίσθηση κρύου υγρού στα μάτια.

Από τις πρώτες ώρες μετά την επέμβαση η όραση είναι εμφανώς βελτιωμένη. Μέσα σε μια βδομάδα, η ζωή χωρίς γυαλιά ή και φακούς επαφής γίνεται πραγματικότητα.

Καταρχάς θα του δοθεί αγωγή με κολλύρια που θα πρέπει να παίρνει από τις πρώτες μετεγχειρητικές ώρες και για μια εβδομάδα. Την ημέρα της επέμβασης, ο ασθενής θα ήταν προτιμότερο να ξεκουραστεί και να αποφύγει δραστηριότητες που κουράζουν τα μάτια (υπολογιστής, τηλεόραση). Την επομένη της επέμβασης, θα πρέπει να κάνει την πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη στον ιατρό.

Σε ορισμένους ασθενείς με υψηλό βαθμό διαθλαστικού προβλήματος, μπορεί να κριθεί απαραίτητη η επανάληψη μέρους της διαδικασίας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή πραγματοποιείται συνήθως δύο μήνες μετά την αρχική επέμβαση, όπου όλες οι μετρήσεις επαναλαμβάνονται, όπως και πριν την επέμβαση. Με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών στις Η.Π.Α και στη χώρα μας, δεν έχω συναντήσει μετεγχειρητικά στους ασθενείς μου την ανάγκη γυαλιών για οδήγηση (όραση χωρίς διόρθωση χειρότερη από 6/10).

Η ζωή χωρίς γυαλιά είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Στη LaserVision είσαστε σίγουροι ότι σας αναλαμβάνει μία επιστημονική ομάδα από τις πλέον έμπειρες και πρωτοπόρες και ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε είναι από τις πιο προηγμένες στην Ελλάδα.

Προγραμμάτισε σήμερα ένα Δωρεάν Ραντεβού αξιολόγησης και ενημέρωσης για Laser!

Γιατί είναι σημαντικό το δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης;

Για να εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι για διόρθωση με laser είναι κατάλληλοι και πληρούν τα κριτήρια, χωρίς να επιβαρύνονται με άσκοπες εξετάσεις, μετακινήσεις και κόστη.

Κλείσε απευθείας το ραντεβού σου online!

Εύκολα και γρήγορα με 2 κλικ! Χωρίς αναμονή στο τηλέφωνο και χωρίς εγγραφή:

Δεν μπορείς να βρεις ραντεβού στην ημέρα & ώρα που σε εξυπηρετεί; Κάλεσέ μας στο: 2107472777
Υπερήφανο μέλος του Ομίλου sanoptis logo
Υπερήφανο μέλος του Ομίλου sanoptis logo
Μίλησε με έναν ειδικό
Μίλησε με έναν ειδικό
espa banner